OVER DRENT TECHNIEK

“DE TOEKOMSTIGE STANDAARD IN DE GALVANO INDUSTRIE.”

 

Sinds 1982 heeft Drent Techniek zich ontwikkeld van een gespecialiseerde groothandel in chemicaliën tot een allround leverancier van apparatuur voor metaaloppervlaktebehandeling. Van op maat gemaakte, volledig geautomatiseerde productielijnen tot laboratoriumtanks. Ook alle benodigde artikelen, apparatuur machines en automatisering daartussen levert Drent Techniek naar uw behoefte.

Met de beheerste kennis in de galvano industrie begon Drent Sr. In 1982 met zijn eigen importbedrijf voor speciale chemicaliën in de galvano industrie. In de daaropvolgende jaren leverde hij verschillende hardware aan zijn klanten. Dit resulteerde in de bouw van de eerste geautomatiseerde productielijn in 1989. Sindsdien heeft Drent Techniek wereldwijd meer dan 100 productielijnen in verschillende industrieën gebouwd. Een specialiteit ontwikkelde zich in de lucht- en ruimtevaartindustrie.

In tijden van economische- en technische ontwikkelingen is het belangrijk om het productieproces continu te blijven verbeteren om bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. Nieuwe processen worden ontdekt, de huidige processen worden daarop aangepast en geoptimaliseerd. Daarmee worden de productiemethoden verbeterd. Kortom, algehele innovatie is een dagelijkse bezigheid.

Drent Techniek is een innovatief bedrijf. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, produceren, installeren en onderhouden van galvanisatie-installaties. Van een breed scala aan baden of tanks met één proces, tot volledig uitgeruste proceslijnen, waterzuiveringssystemen, filterpompen, luchtbehandelingssystemen enz. Tijdens dit proces onderhouden we nauw contact met de klant om een volledige klanttevredenheid te bereiken.

 

FEITEN

 

LUCHTVAART-RUIMTEVAART

Met een sterke geschiedenis en achtergrond in de luchtvaartindustrie, is Drent Techniek een hoge standaard en moderne technologieën gewend, ongeacht de vraag.

ONDERHOUD

Met grondige kennis van de technische aspecten van een productielijn, de functies en het gebruik ervan, zijn we in staat uw producten op lange termijn te onderhouden.

OPLOSSINGEN TURN-KEY

Sinds het begin heeft Drent Techniek bewezen bij verschillende projecten dat het volledig kan orkestreren.

GOED ONDERNEMERSSCHAP

Drent Techniek is betrokken bij verschillende sociale en maatschappelijke projecten, alsook bij milieu- en onderwijsprojecten. Deze zijn onderdeel voor het programma van maatschappelijke verantwoordelijkheid.

ONDER ÉÉN DAK

Onderdeel van zijn lange strategische visie, bij Drent Techniek zijn alle competenties aanwezig onder één dak. Bij grote projecten werken we samen met onderaannemers, maar Drent Techniek blijft de totale regie houden.

WERELDWIJDE FOCUS

Omdat de markt zich elke dag ontwikkelt is het noodzakelijk om wereldwijd te handelen. Drent Techniek biedt wereldwijd zijn diensten aan, overal, hoe dan ook, op elk moment.